Bart ten Hove

Financieel consultant en DigiBTW topper

Iedere ondernemer moet kunnen boekhouden!
Daar zorgen we met DigiBTW samen voor.

Hoi, ik ben Bart!

Ik ben werkzaam als financieel consultant bij DigiBTW! Menig ondernemer sta ik te woord over zijn of haar administratieve processen binnen, of buiten, DigiBTW.

Dat kan zijn voor een beginnend ondernemer die vooral zoekende is naar welke processen dat zijn, maar ook doorgewinterde ondernemers die na vele jaren ondernemen kiezen voor DigiBTW en bestaande processen in willen richten in DigiBTW.

Zelf heb ik 15 jaar ervaring in het vak en durf ik te zeggen dat ik echt geen junior meer ben. In deze 15 jaar heb ik onder andere ervaring opgedaan in de automatiseringssector en daarbij ook geholpen bij de ontwikkeling voor software voor boekhouden.

Vervolgens ben ik ook als financieel consultant en boekhouder actief geweest bij verschillende bedrijven, veelal in de dienstverlening. Dat varieerde van grotere bedrijven (> 100 medewerkers) tot het bijstaan van eenmanszaken, holdings en DGA administraties.

Veel van deze jaren heb ik zelf gewerkt als zzp’er. De vragen die veel zzp’ers hebben komen mij dan ook bekend voor. Zowel uit eigen ervaring, als die van mijn klanten.

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met mijn familie, drum ik er lekker op los, probeer ik zo nu en dan mijzelf uit te dagen in de keuken en als er dan nog tijd over is, ren ik graag nog een rondje of twee.

Meer weten over mij? Bekijk mijn LinkedIn pagina.

Artikelen van Bart

Hieronder tref je een aantal artikelen die ik geschreven heb over boekhouden voor zzp'ers.

Hoi, ik ben Bart!

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat je e-mailadres achter!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam.