Security

Uw gegevens zijn veilig bij ons

DigiBTW waarborgt de privacy, beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw gegevens. Graag zetten wij voor u uiteen hoe wij de kwaliteit en veiligheid voor u waarborgen. Uit veiligheidsoverwegingen kunnen wij niet alle details blootgeven.

Privacy

De privacy van uw gegevens is onze hoogste prioriteit. Naast onze wettelijke verplichtingen kunt u in onze algemene voorwaarden nalezen welke extra maatregelen wij voor u treffen. Wij delen uw gegevens nooit met derden zonder uw toestemming vooraf.

Beschikbaarheid

Al onze systemen worden 24/7 tot in detail gemonitord. Mochten zich er problemen voordoen dan worden deze direct verholpen.

Afgelopen jaar hebben wij 99.9% uptime behaald.

Continuïteit

De systemen van DigiBTW draaien vanaf twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland. Mocht er één datacenter offline gaan, schakelen wij automatisch over naar de ander. Dit wordt dagelijks getest.

Mochten beide datacenters offline gaan, beschikken wij ook nog over beveiligde off-site back-ups. Indien u zelf een backup wilt maken kan dit te allen tijde.

Al onze leveranciers hebben ISO 27001 certificering en voldoen daarmee aan onze eisen. Onze payment provider is PCI-DSS compliant.

Veiligheid

Alle verbindingen die u met DigiBTW systemen maakt zijn versleuteld. Verouderde software die niet aan onze strenge veiligheidseisen voldoet, wordt niet ondersteund.

Onze systemen draaien met industry practice software en zijn altijd voorzien van de laatste updates. De servers zijn ondergebracht in zwaarbeveiligde databunkers die enkel voor specifieke personen toegankelijk zijn.


Begin direct en probeer DigiBTW vrijblijvend een maand gratis.

Probeer DigiBTW gratis
Nieuwsbrief

Hoi, ik ben Bart!

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat uw e-mailadres achter!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam.