Samenwerking DigiBTW en Younited

Zzp en ondernemen

Ondernemen wordt nog leuker en makkelijker

In dit artikel lees je hoe we jou als ondernemer nog beter kunnen ondersteunen met deze samenwerking.

DigiBTW en Younited, een perfecte match!

Het beste van beide werelden voor ondernemers!

DigiBTW heeft als missie om boekhouden en ondernemen voor iedere zzp'er in Nederland zo makkelijk mogelijk maken.

Younited wil zelfstandig ondernemers optimaal ondersteunen, met een geweldig organisatieplatform.

Het is dan bijna vanzelfsprekend dat deze samenwerking tot stand is gekomen om de gezamenlijke klanten en zzp’ers in Nederland nog beter te kunnen bedienen.

Begin dit jaar is de samenwerking van start gegaan, met gezamenlijk inspanningen en (technische) ontwikkelingen voor de beste gebruikerservaring, op zowel het Younited platform als binnen de DigiBTW omgeving.

Wat is Younited?

Younited is een platform dat speciaal is ontworpen en ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers. Als zzp'er kun je je aanmelden voor dit platform, waarmee je toegang krijgt tot een overzichtelijk dashboard.

Het platform ondersteunt jou als ondernemer om makkelijker je werk te kunnen doen. Ook kun je hier nieuwe opdrachtgevers en opdrachten vinden, je netwerk uitbreiden en in contact komen met andere ondernemers in de actieve community.

DigiBTW en Younited

Iedere onderneming heeft een boekhouding. Een belangrijk onderdeel van je onderneming, zijn dan ook financiële gegevens en de administratie als geheel.

DigiBTW faciliteert hier reeds in met het meest gebruiksvriendelijke boekhoudprogramma van Nederland. Bij ondernemen horen natuurlijk ook andere aspecten, zoals je opdrachtgevers, je netwerk, eventuele opleidingen en meer.

Deze samenwerking is dan ook een perfecte match om deze onderdelen aan te vullen.

Gebruikers van het Younited platform kunnen hun account koppelen aan DigiBTW. Wanneer zij via Younited een opdracht vinden en uitvoeren, komen de (factuur)gegevens automatisch in hun DigiBTW administratie te staan. Zo hoef je dat zelf niet meer bij te werken, dat scheelt tijd en voorkomt fouten.

Op je Younited dashboard zie je andersom belangrijke getallen uit jouw DigiBTW account. Zo zie je onder andere wat voor omzet je gedraaid hebt, welke facturen er nog openstaan en zie je een grafiek met je resultaten.

Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat, zonder onnodige complexiteit.

Opdracht gevonden bij Younited?

Heb je een nieuwe opdracht gevonden via Younited? Dan regelt Younited de facturatie voor jou. Dat scheelt rompslomp én tijd. Ze maken de factuur, zorgen dat je op tijd betaald krijgt en facturen komen bovendien via de automatische koppeling direct in DigiBTW te staan zodat je administratie direct is bijgewerkt.

Ben je geïnteresseerd in Younited? Neem dan een kijkje door op de website:
www.younited.nl

Heb je vragen? Laat het ons weten via info@digibtw.nl of bel ons op 085 – 888 7886. Wij helpen je graag verder!

Gerelateerde artikelen

Hoi, ik ben Bart!

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat je e-mailadres achter!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam.