Prijzen boekhoudprogramma's

Boekhouden en factureren

Het beste boekhoudprogramma hoeft niet altijd het duurste te zijn. DigiBTW biedt alles wat jij nodig hebt om de boekhouding van je onderneming te doen en dat allemaal ook nog eens voor de laagste prijs.

Prijzen boekhoudprogrammas

In dit artikel hebben we een prijsvergelijking gemaakt van het boekhoudprogramma DigiBTW met soortgelijke aanbieders welke functionaliteiten bieden zoals wij dat doen.

Transparantie in prijzen

DigiBTW heeft altijd als doel gehad om boekhouden voor alle zzp’ers mogelijk te maken. Naast functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid, betekent dat ook een duidelijke, transparante prijs.

DigiBTW biedt één abonnement welke ook tegen korting per jaar afgenomen kan worden. Hierin zitten alle uitgebreide functionaliteiten inbegrepen, zonder enige beperkingen op het aantal boekingen, transacties, gebruikers of toegangsrechten.

Veel boekhoudprogramma’s berekenen apart, extra kosten voor zaken als:

1. Extra transacties
2. Extra boekingen
3. Scannen en verwerken per bon
4. Extra gebruikers
5. Module voor facturatie

De prijsstructuur van DigiBTW is bewust eenvoudig en overzichtelijk, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Vaste prijs zonder meegroei-opties

Bij veel andere boekhoudprogramma’s, wordt je geconfronteerd met 'vanaf'-prijzen of meegroei-pakketten die resulteren in extra kosten als je een bepaald aantal facturen of banktransacties overschrijdt.

Dat doet DigiBTW bewust niet. Wij hebben gekozen voor betaalbaarheid en transparantie. Bij DigiBTW geloven we dat je dezelfde waardevolle functionaliteiten verdient, ongeacht het aantal boekingen dat je verwerkt.

Onze prijsstructuur weerspiegelt deze overtuiging met één enkel pakket dat geen maximum of minimum beperkingen heeft. Dit betekent dat je geen onverwachte kosten zult tegenkomen terwijl je jouw boekhouding beheert.

Telefonische ondersteuning

Klantenservice is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening bij DigiBTW. Het is opvallend dat veel andere boekhoudprogramma’s geen telefonische ondersteuning (meer)bieden.

Dat levert slechte gebruikerservaringen op en zorgt er soms voor dat gebruikers onnodig lang moeten wachten op ondersteuning.

DigiBTW biedt daarom wél telefonische ondersteuning. We staan paraat voor onze klanten, zonder uitzondering. Onze telefonische ondersteuning is beschikbaar op alle werkdagen, zonder frustrerende wachttijden.

Bij DigiBTW krijg je altijd direct een deskundige medewerker aan de lijn, ongeacht of je een betaald abonnement hebt of gebruikmaakt van een gratis (proef)account.

Door ook telefonische ondersteuning te bieden, kan DigiBTW op alle vlakken de beste klant- en gebruikerservaring bieden. Zonder hiervoor aanvullende kosten in rekening te brengen of het abonnement onnodig duur te maken.

Prijs- kwaliteitverhouding boekhoudprogramma’s

Is goedkoop niet duurkoop? Nee, duurkoop kan ook gewoon te duur zijn, zoals dat bij de meeste boekhoudprogramma’s het geval is.

Met DigiBTW kun je alles wat je als ondernemer nodig hebt, inclusief directe koppelingen met de Belastingdienst om je aangiftes te versturen.

Bij DigiBTW wordt er niet ingeleverd op kwaliteit of service, terwijl het ook de laagste prijs biedt. Bekijk zelf de meer dan 1000 beoordelingen.

Prijsvergelijking

Hieronder vind je een overzicht van de prijzen die in rekening worden gebracht voor een volledige boekhouding, zonder verborgen kosten, gratis proefperiodes of tijdelijke aanbiedingen:

DigiBTW:

  • Maandabonnement: €12,50 per maand
  • Jaarabonnement: €120 per jaar

Voor onze vergelijking hebben we ons gericht op het jaarabonnement van €120 per jaar. Dat komt overeen met maandelijkse kosten van slechts €10.

Laten we eens kijken hoe DigiBTW zich verhoudt tot enkele van onze concurrenten in termen van prijs voor een jaarabonnement waarmee je een volledige boekhouding kunt voeren, zonder beperkingen op het aantal boekingen, transacties of de looptijd:


AanbiederMaandlastenBeoordeling
DigiBTW€ 10,-4,9
Gekko€ 12,-4,6
Jortt€ 22,504,8
Tellow€ 22,993,9
Informer€ 23,-4,4
E-boekhouden€ 24,-4,3
Moneymonk€ 25,-4,8
Rompslomp€ 25,-4,5
Moneybird€ 35,-3,8
Exact online€ 42,-3,9

Gerelateerde artikelen

Hoi, ik ben Bart!

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat je e-mailadres achter!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam.