Gratis boekhoudprogramma

Boekhouden en factureren

Regelmatig wordt er geadverteerd met 'gratis boekhoudprogramma' en 'gratis boekhouden', maar is het dan ook echt gratis? En is het met DigiBTW dan wel mogelijk om echt gratis te boekhouden, zonder beperkingen?

Gratis online boekhouden

Vaak wordt er geadverteerd me gratis boekhouden, maar zijn er toch addertjes en kleine lettertjes

In dit artikel lees je hoe je met DigiBTW wel echt zonder kosten kunt boekhouden.

Gratis bestaat niet, of toch wel?

Eigenlijk is er altijd wel een addertje. Het is alleen de eerste paar maanden gratis (waardoor je later extra betaalt) of er zijn beperken op het aantal facturen, boekingen, banktransacties, etc. die je mag doen, waardoor uiteindelijk toch moet betalen.

Als het echt volledig gratis zou zijn, en blijven, zou een bedrijf niet kunnen (blijven) bestaan.

Gratis boekhouden met DigiBTW

Met DigiBTW kun je wel gratis abonnement verdienen. Dat kan gelukkig heel eenvoudig, waardoor je ook daadwerkelijk, zonder te betalen, gebruik kunt maken van een volwaardig boekhoudprogramma, zonder beperkingen!

DigiBTW is reeds het meest voordelige boekhoudprogramma van Nederland, zonder in te leveren op kwaliteit of service. De klanten van DigiBTW geven niet zonder reden een beoordeling van 9.8 .

Verdien credits voor gratis abonnementsmaanden

Je kunt vanuit je DigiBTW-account uitnodigingen versturen. Als de ontvanger van deze uitnodiging gebruik maakt van jouw link en klant wordt van DigiBTW word je beloond met credits.

Iedere 10 credits staan gelijk aan een maand abonnement. Voor iedereen die via jou klant wordt, ontvang je 20 credits en jouw kennis nog eens 10 credits. Zo heb jij direct twee maanden extra gratis abonnement en je kennis krijgt, bovenop de eerste gratis proefmaand, nog een extra maand gratis.

De credits worden automatisch ingewisseld voor gratis gebruik van DigiBTW. Hier hoef je niks voor te doen.

Hoe stuur je een uitnodiging?

Om een uitnodiging te versturen klik je in je account op het beker-icoon en klik je daar op Uitnodigen.

Vul hier één of meerdere mailadressen in om snel en gemakkelijk de uitnodigingen te versturen. DigiBTW houdt voor jou bij of er gebruik gemaakt is van de uitnodigingslink. Je kan de status hier altijd raadplegen.

Nog meer credits verdienen!

Wanneer je begint in DigiBTW, word je direct al beloond met credits door simpelweg te beginnen. Voor het aanmaken van een factuur, invoeren van kosten, etc. verdien je automatisch credits.

Naast het versturen van uitnodigingen, kun je jouw persoonlijke uitnodigingscode ook op andere manieren delen. Post deze bijvoorbeeld op social media, zet het in je e-mailhandtekening of stuur handmatig een persoonlijke e-mail naar je vrienden en kennissen.

Naast je gratis eerste maand proef en de credits die je verdient door te beginnen, hoeven er maar 5 mensen via jouw link klant te worden om een heel jaar écht gratis te boekhouden!

Stuur direct uitnodigingen!

Gerelateerde artikelen

Hoi, ik ben Bart!

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat je e-mailadres achter!

Geen zorgen, wij houden ook niet van spam.