Wachtwoord vergeten

Veel gestelde vragen | Instellingen en inrichting

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wanneer je je wachtwoord ben vergeten kan je middels onderstaande stappen een nieuw wachtwoord instellen:

1. Ga naar app.digibtw.nl/inloggen
  2. Klik op de knop Wachtwoord vergeten?
  3. Vul je e-mailadres in
  4. Klik in de e-mail op de knop Wijzig wachtwoord
  5. Stel een nieuw wachtwoord in
  6. Login je DigiBTW account

Wat moet ik doen als ik mijn gebruikersnaam ben vergeten?

De gebruikersnaam bij DigiBTW is altijd een e-mailadres. Als je niet meer weet welk e-mailadres je hebt ingesteld kan je in de mailbox zoeken naar DigiBTW. WIj hebben altijd een welkomstmail gestuurd.

Ik heb geen toegang meer tot mijn e-mailadres!

Wanneer je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres waar je DigiBTW account aan gekoppeld is, stuur dan een mail naar info@digibtw.nl. Onze servicedesk helpt je graag verder.

Bekijk alle FAQ's