Hoe voeg ik een bijlage toe aan een factuur of offerte per e-mail?

Veel gestelde vragen | Facturatie

Eenmalig een bijlage toevoegen aan de factuur

1. Ga naar Facturen  Nieuw
  2. Vul alle gegevens in en klik op  Opslaan
  3. Klik rechts op Verstuur
  4. Klik vervolgens op Bijlagen
  5. Selecteer hier bestanden die al aan de factuur gekoppeld waren
    of upload nieuwe bestanden via Voeg een bestand toe

Standaard bijlage toevoegen aan de factuur

1. Ga naar  E-mailteksten
  2. Selecteer een e-mailtekst of maak een nieuwe aan via Nieuw
  3. Klik op Bijlagen
  4. Klik vervolgens op Voeg een bestand toe
  5. Selecteer het bestand dat als standaard aan de e-mailtekst moet worden toegevoegd
  6. Bij het versturen van de volgende factuur met de e-mailtekst zal de bijlage automatisch worden toegevoegd