Knab bankmutaties exporteren / downloaden

In deze korte handleiding wordt in een paar stappen uitgelegd hoe u banktransacties van uw Knab bankrekening (middels internetbankieren) kunt exporteren en downloaden naar MT940.

Stap 1: Inloggen op Knab

Ga naar: https://persoonlijk.knab.nl/inloggen om in te loggen op uw Knab rekening.

Stap 1 - Login

Stap 2: Ga naar Boekhoudexport

Wanneer u ingelogd bent, klikt u in de knoppenbalk op de knop 'Boekhoudexport'.

Stap 3: Downloaden van bankmutaties

Formaat

Kies voor 'Gestructureerd MT940-formaat (nieuwe stijl)'

Periode

Kies de 'van' en 'tot en met' datum waarover u de mutaties wilt exporteren.

Bij van kiest u de datum vanaf het moment dat u mutaties wilt importeren in DigiBTW. Indien u een datum kiest, welke al geïmporteerd is, is dat geen probleem, DigiBTW ontdubbelt dat automatisch.

Het tot en met veld staat doorgaans standaard ingevuld tot de datum van gisteren, dit kunt u zo laten staan om de meeste recente mutaties te kunnen exporteren om vervolgens te importeren in DigiBTW.