ING particuliere banktransacties exporteren

Uitleg over bankexport bij particuliere ING Bank

Hier lees je hoe je eenvoudig banktransacties kunt exporteren van je particuliere ING bankrekening.

ING bankmutaties exporteren / downloaden (particuliere rekening)

In deze korte handleiding wordt in een paar stappen uitgelegd hoe je banktransacties van je particuliere ING bankrekening (middels internetbankieren) kunt exporteren en downloaden als PDF.

Stap 1: Inloggen op Mijn ING

Ga naar: https://mijn.ing.nl/login/ om in te loggen op Mijn ING Particulier

Stap 1 - Login

Stap 2: Ga naar Downloaden

Wanneer je ingelogd bent, klik je in de knoppenbalk (boven de bankmutaties) op de knop 'Downloaden'.

Stap 3: Downloaden van bankmutaties

1. Kies een rekening

Als je meerdere rekeningen hebt, kies je eerst de rekening waarvan je de transacties wilt downloaden.

2. Datum

Bij 'vanaf' kies je de datum vanaf het moment dat je transacties wilt importeren in DigiBTW. Indien je een datum kiest, welke al geïmporteerd is, is dat geen probleem, DigiBTW ontdubbelt dat automatisch.

Het tot en met veld staat doorgaans standaard ingevuld tot de datum van gisteren, dit kun je zo laten staan om de meeste recente mutaties te kunnen exporteren om vervolgens te importeren in DigiBTW.

3. Type Bestandsformaat

Kies voor PDF (Datum Aflopend of Datum Oplopend).

Klik vervolgens op Downloaden