ING bankmutaties exporteren / downloaden (particuliere rekening)

In deze korte handleiding wordt in een paar stappen uitgelegd hoe u banktransacties van uw particuliere ING bankrekening (middels internetbankieren) kunt exporteren en downloaden als PDF.

Stap 1: Inloggen op Mijn ING

Ga naar: https://mijn.ing.nl/login/ om in te loggen op Mijn ING Particulier

Stap 1 - Login

Stap 2: Ga naar Downloaden

Wanneer u ingelogd bent, klikt u in de knoppenbalk (boven de bankmutaties) op de knop 'Downloaden'.

Stap 3: Downloaden van bankmutaties

1. Kies een rekening

Als u meerdere rekeningen heeft, kiest u eerst de rekening waarvan u de transacties wilt downloaden.

2. Datum

Bij vanaf kiest u de datum vanaf het moment dat u transacties wilt importeren in DigiBTW. Indien u een datum kiest, welke al geïmporteerd is, is dat geen probleem, DigiBTW ontdubbelt dat automatisch.

Het tot en met veld staat doorgaans standaard ingevuld tot de datum van gisteren, dit kunt u zo laten staan om de meeste recente mutaties te kunnen exporteren om vervolgens te importeren in DigiBTW.

3. Type Bestandsformaat

Kies voor PDF (Datum Aflopend of Datum Oplopend).

Klik vervolgens op Downloaden