ABN AMRO bankmutaties exporteren / downloaden

In deze korte handleiding wordt in een paar stappen uitgelegd hoe u banktransacties van uw ABN AMRO bankrekening (middels internetbankieren) kunt exporteren en downloaden naar CAMT053.

Stap 1: Inloggen op ABN AMRO Internet Bankieren

Ga naar: www.abnamro.nl en log in op Internet Bankieren

Stap 1 - Login

Stap 2: Ga naar Zelf regelen > Bij- en afschrijvingen downloaden

Wanneer u ingelogd bent, klikt u in de knoppenbalk bovenin op de knop 'Zelf regelen'.

Stap 2 - Zelf regelen

Klik vervolgens op 'Bij- en afschrijvingen downloaden' in de 1e kolom op deze pagina.

Stap 3 - Bij- en afschrijvingen downloaden

Stap 3: Downloaden van bankmutaties

Rekeningen

In het volgende scherm kiest u de rekening waarvan u de mutaties wilt exporteren (als u één rekening heeft, hoeft u niets te selecteren).
Selecteer hier maximaal 1 rekening.

Periode

Kies de 'van' en 'tot en met' datum waarover u de mutaties wilt exporteren.

Bij van kiest u de datum vanaf het moment dat u mutaties wilt importeren in DigiBTW. Indien u een datum kiest, welke al geïmporteerd is, is dat geen probleem, DigiBTW ontdubbelt dat automatisch. U kunt de datum overnemen die DigiBTW u aanraadt op de bankimport pagina.

Bij het tot veld vult u vandaag of gisteren in (dit is standaard geselecteerd)

Formaat

Voor de import in DigiBTW dient u CAMT.053 te gebruiken.

Stap 4 - Banktransacties downloaden