ABN AMRO banktransacties exporteren

Uitleg over bankexport bij ABN AMRO Bank

Hier lees je hoe je eenvoudig banktransacties kunt exporteren van je zakelijke ABN AMRO bankrekening.

ABN AMRO bankmutaties exporteren / downloaden

In deze korte handleiding wordt in een paar stappen uitgelegd hoe je banktransacties van je ABN AMRO bankrekening (middels internetbankieren) kunt exporteren en downloaden naar CAMT053.

Stap 1: Inloggen op ABN AMRO Internet Bankieren

Ga naar: www.abnamro.nl en log in op Internet Bankieren

Stap 1 - Login

Stap 2: Ga naar Zelf regelen > Bij- en afschrijvingen downloaden

Wanneer je ingelogd bent, klik je in de knoppenbalk bovenin op de knop 'Zelf regelen'.

Stap 2 - Zelf regelen

Klik vervolgens op 'Bij- en afschrijvingen downloaden' in de 1e kolom op deze pagina.

Stap 3 - Bij- en afschrijvingen downloaden

Stap 3: Downloaden van bankmutaties

Rekeningen

In het volgende scherm kies je de rekening waarvan je de mutaties wilt exporteren (als je één rekening hebt, hoef je niets te selecteren).
Selecteer hier maximaal 1 rekening.

Periode

Kies de 'van' en 'tot en met' datum waarover je de mutaties wilt exporteren.

Bij van kies je de datum vanaf het moment dat je mutaties wilt importeren in DigiBTW. Indien je een datum kiest, welke al geïmporteerd is, is dat geen probleem, DigiBTW ontdubbelt dat automatisch. Je kunt de datum overnemen die DigiBTW je aanraadt op de bankimport pagina.

Bij 'tot' vul je vandaag of gisteren in (dit is standaard geselecteerd).

Formaat

Voor de import in DigiBTW dien je CAMT.053 te gebruiken.

Stap 4 - Banktransacties downloaden

Bankmutaties importeren in DigiBTW

Op deze pagina staat uitgelegd hoe de bankmutaties geïmporteerd en verwerkt kunnen worden in DigiBTW.