Ik krijg een melding dat de periode gesloten is, wat nu?

Veel gestelde vragen | Facturatie Instellingen en inrichting Kosten

Gesloten periodes tijdelijk openen

Periodes worden automatisch gesloten door het systeem wanneer bijvoorbeeld de btw-aangifte voor die periode gedaan is. Dit verkleint de kans op fouten aanzienlijk.

Mocht het toch noodzakelijk zijn om in een gesloten periode boekingen te verrichten, dan kun je de periode (tijdelijk) openzetten, middels de volgende stappen:

Ga via het hoofdmenu naar:

Periodes

Open vervolgens de gewenste periode, en klik op:

Tijdelijk openen

Bekijk alle FAQ's