FAQ

Hoe maak ik een koppeling met de bank / importeer ik bankmutaties?

U kunt uw banktransacties downloaden wanneer u inlogt bij uw bank.

Dit kan doorgaans als een zogenaamd MT940 en/of CAMT bestand, beiden kunnen in DigiBTW geïmporteerd worden.

Importeren

Om banktransacties te importeren, gaat u via het hoofdmenu naar:

Bank / Kas Importeren

Vervolgens klikt u op 'Bladeren \ Bestand kiezen' om het bestand, welke u vanaf uw internetbankieren gedownload heeft, te selecteren. Klik vervolgens op:

Importeren

Handmatig

Wij adviseren u waar mogelijk transacties te importeren middels bovenstaande methode.

Heeft u echter bijvoorbeeld zakelijke transacties op uw privé-rekening, kunt u losse transacties als volgt handmatig invoeren:

Bank / Kas Handmatig invoeren

Rekeningnummers toevoegen

Voordat u de transacties van uw bankrekening kunt importeren, dient uw IBAN bekend te zijn in het systeem.

U kunt één of meerdere rekeningnummers toevoegen via:

Betaalmethodes Nieuw

Terug naar de FAQ

Begin direct en probeer DigiBTW vrijblijvend een maand gratis.

Gratis proberen