FAQ

Hoe maak ik een koppeling met de bank / importeer ik bankmutaties?

Je kunt banktransacties downloaden wanneer je inlogt bij je bank.

Dit kan doorgaans als een zogenaamd MT940 en/of CAMT bestand, beiden kunnen in DigiBTW geïmporteerd worden.

Importeren

Om banktransacties te importeren, ga je via het hoofdmenu naar:

Bank / Kas Importeren

Vervolgens klik je op Kies een bestand om het bestand, welke je vanaf internetbankieren gedownload hebt, te selecteren.

Handmatig

Wij adviseren je waar mogelijk transacties te importeren middels bovenstaande methode.

Heb je echter bijvoorbeeld zakelijke transacties op je privé-rekening, je de losse transacties als volgt handmatig invoeren:

Bank / Kas Handmatig invoeren

Rekeningnummers toevoegen

Voordat je de transacties van je bankrekening kunt importeren, dient je IBAN bekend te zijn in het systeem.

Je kunt één of meerdere rekeningnummers toevoegen via:

Betaalmethodes Nieuw

Begin direct en probeer DigiBTW vrijblijvend een maand gratis.

Probeer DigiBTW gratis

Graag deel ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van boekhouden en zzp'en!

Blijf ook op de hoogte, laat he e-mailadres achter!